ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ξεκίνησε την καριέρα του σαν μπουφετζής σε μία συνοικιακή καφετέρια («Μύκονος» – Ντεπώ Θεσσαλονίκης) και από σύμπτωση κατέληξε να σκαλίζει τις μουσικές του μαγαζιού. Το ταλέντο όμως δεν κρύβεται και σύντομα ήρθε η πρόταση που του έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσει τον εαυτό του ως dj στο ξακουστό, για την εποχή του, beach bar («Άκρη» – Περαία Θεσσαλονίκης).

Το ένα έφερε το άλλο και βρέθηκε να δημιουργεί μουσικές καταστάσεις στο μπαράκι που θα τον χαρακτήριζε σαν dj. Στο Villa 11 στα Λαδάδικα δημιουργήθηκε ο χαρακτήρας  του «Κουρούμπελου» ή αλλιώς dj Κουρού.

Τα χρόνια περάσανε, οι καταστάσεις αλλάξανε και αφού μετασχηματίστηκε ως μουσικός παραγωγός, συμπλήρωσε για αρκετά χρόνια την ομάδα των dj σε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές bar-restaurant («Interni» – Παραλία Θεσσαλονίκης). Ώσπου έφτασε  η ώρα να αποσυρθεί από το επάγγελμα.

Η μουσική όμως είναι σαράκι και σε σιγοτρώει μέσα σου.

Για πολύ καιρό έψαχνε την ευκαιρία να επανέλθει. Να βρεθεί ξανά με τις μουσικές του και τους φίλους που δημιούργησε στον χώρο.

Ένα κενό στις βασικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις ήταν αρκετό για να βρει τον χρόνο και να δημιουργήσει τον χώρο. Ένα ραδιόφωνο. Ένα διαφορετικό διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Το όνομα του ραδιοφώνου ήταν «μονόδρομος». Villa11 WebRadio.

Κάθε Παρασκευή ανοίγει μικρόφωνα μαζί με τον Μανώλη για 2 ώρες.